interior * photography * food * inspiration * everyday life

fredag 20 februari 2015

pink pink pink

Hej vännen,
nu har det väl ändå ljusnat en aning?
 
Jag börjar få vårkänslor, lagom till vårt sportlov, och då kommer pastellbegäret som ett brev på posten. Nytt på köksön är den fina ljust rosa vasen som står där och lockar fram våren.
 
  
 Den ombloggade vasen från Hemtex är ett fynd för en billig peng. Den ingår i en kollektion finfina sängkläder och kuddar i samarbete med tidningen Plaza.


 
Lamporna har äntligen kommit på plats. Enkla grå porslinssocklar med  diamantformade glödlampor. Skannade nätet efter fina socklar!  Har också  tänkt mig en stång som hänger i nån slags upphängning längs med sladdarna (en tunn kedja, eller ett ruffigt snöre kanske) mellan lamporna. Plats för att  hänga en slinga murgröna och en eller annan blomma. Får se om det blir bra.

 
 Och det andra vårliga fyndet, en superpraktisk liten väska som man kan få ner mycket i. Väger inte mycket och i finaste färgen. Fanns i svart, men det lockade inte.... Från Åhlens. Nya telefonen i en plusstorlek rekommenderas varmt om du som jag gillar att titta på bilder i din telefon.
 
 Nu fånga dagen. The cleaninglady in the house! Ja hmm, det är ju alltså jag själv... Men med musik går det ju som en dans, eller hur? Senare ikväll firar vi in killarnas sportlov med hemmagjord pizza, På spåret och Shetland. Kanske med lite bubbel till mamman. Om hon har varit snäll.
 
 
 
Ha en underbar fredag vännen!  
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar