interior * photography * food * inspiration * everyday life

onsdag 4 februari 2015

vintervitt

Hej min vän.
 
 
 
På min nya inspirationsbomb Decor Life, där Weronika och Tina huserar, är temat just nu vintervitt. Passar ju mig eftersom jag varje januari längtar efter kallt krispigt vitt, som reaktion mot julen antagligen. Som absolut inte är röd hos oss men ändå mättad av allt julpynt. Förstår du vad jag menar?
 
Så vintervitt genom min lins.
 

 
 
Stilleben på köksön. På en överbliven kakelplatta från nedre badrummet
samsas resterna av helgens bukett från bästa Solgården Blommor. Min favorit Nockebyrosen och en spretig nejlika (en för mig ny men förtjusande bekantskap) i vita lilla vasen som är ett reafynd från Pour Toi. Ljustakarna är loppisfynd från sommarön och i lilla vasen syns en videkisse.
 

 
Och det fina tårtfatet i marmor igen, fyndet från City gross. Eftersom det inte blir någon marmorskiva på köksön, får jag njuta av små detaljer i marmor istället...  
 
Och ser du att köksön har en ny färg på sin skiva?  Vi har testar hur vi trivs med en grå skiva,  eftersom jag har blivit rejält trött på de gamla mörka bänkskivorna. Tanken är att lasera om alla skivor när vi hittat rätt nyans. Fast helst, helst vill jag ju ha marmor, men det är tydligen inte är att tänka på. Men gigantiska tvskärmar i uhd går bra spendera pengar på. Hmm. Fortsättning följer.
 
Det här inlägget blev en riktig spark i baken för mig. Roligt ha en utmaning att ta mig an. Hoppas att jag kommer med!
 
Kram  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

2 kommentarer: