interior * photography * food * inspiration * everyday life

torsdag 23 oktober 2014

tillbaks på ruta grått

God morgon vännen.
 
Fortsätter med  min inspirationsresa.
Denna fina lilla läga till salu på Kungsholmenn har valsat runt några dagar men jag fann den först på en av mina favoritbloggar. Den åkte direkt in i inspomappen! Och glöm för all del det jag skrev om vitt i förra inlägget för nu är vi tillbaks på grått, ha ha.  
 
 
Grått, marmor och svarta detaljer. Det är urfint med svarta luckor ju. Fönstret är så vackert, och jag tokgillar lamporna över diskbänken med sovrummets kristallkrona som kontrast som man ser nedan.
 


Praktiskt med garderoberna och så snyggt att måla in dem i väggfärgen. Gillar kluriga lösningar som den lilla hörnhyllan. Fina mässingsstakar, mattan och Daggen så klart. Och spana in lampan!  

 
 
Ja men hur smart och vacker avdelning är inte ett stallfönster? Om jag nånsin behöver dela av ett rum är det ett givet val. De svarta hängarna från Muuto är fin till fönstret och de grå väggarna. Lampan värmer till det hela. Alla bilder från Skandiamäklarna.
 
 
Här hemma börjar vi närma oss slutet på vår uppfräschning av kök och matsal, och ska ta bilder så ni får se. Möblerar om och flyttar tavlor och lampor hit och dit. Köksön är nästan klar, just nu med en provisorisk skiva som Stefan sågat till i väntan på att vi ska bestämma oss för vad vi ska ha. Marmortankar snurrar runt i mitt huvud, men det är ju galet dyrt. Måste fundera och spara i så fall. Tänk om  man tröttnar. Jag ska kanske prova att klä nuvarande stänkskyddet med marmorfolie för att se om vi trivs tillsammans, jag och marmorn.
 
Dags att låta dagen fånga mig. Lunchdate med fin väninna står på agendan. Sedan packa till Sälen där vi firar höstlov. Hoppas jag kan klämma in en massage på Bromma Beauty, som just nu har ett erbjudande på massage 30 minuter för 250 kr oktober ut. Ett tips till alla fina vänner här i Bromma.

Kram
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar