interior * photography * food * inspiration * everyday life

onsdag 19 november 2014

livsviktigt

 
 
God morgon min vän,
 
tur att man påminns ibland om det som är livsviktig. 
Fyrans kampanj om organdonation har gjort mig medveten om att jag inte har anmält mig till donationsregistret, även om jag för flera år sedan fyllt i ett litet kort. Som dock inte låg i plånboken. Efter viss möda fann jag det i en burk med pennor i ett skåp.
 
 
Nu är jag anmäld. Gör det du med! 
Om man tvekar kanske man ska ställa sig frågan om man själv vill ta emot ett organ, eller om någon närstående skulle behöva ett. Då är det självklart att själv ge. Om det skulle vara så att det värsta inträffar.
 
 
Och solen skymtar här i Bromma. Lycka.
 Jag är förkyld och trött men ska ut på en promenad ändå. Och fånga sol.
 
 
 
Hjärta
från
Charlotta
 
 
 
 
 
    
 
 

2 kommentarer:

 1. Jag har registrerat både mig själv och våra barn till donationsregistret. Om mina barn skulle råka ut för något hemskt och då kan donera organ till andra barn som kan fortsätta leva så blir ju deras död inte helt meningslös. Känns hemskt att tänka så men skulle mina barn bli sjuka så hoppas jag verkligen att vi kan få hjälp av någon donator.
  Ett bra och viktigt ämne du skriver om i inlägget.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Tack. Det är så lätt att förtränga tankar som är svåra. Och i Sverige pratar vi inte så gärna om döden, eller hur? Till något helt annat, vad fint du gjort hos Fru Vardags blogg! Jag skulle också behöva din hälp. Har du tid?
  Kram Charlotta

  SvaraRadera