interior * photography * food * inspiration * everyday life

fredag 28 november 2014

vinn fina kuddar

Hej min vän och vet du
-idag har jag en tävling här på d&d!
 
 
Lottar ut mina fint mönstrade kuddfodral.
Jag ramlade över det underbara tyget på Home Markets sommarrea men jag, färger och mönster är en ju visa för sig. Så hur mycket jag än tycker om dem är det dags att skiljas.
 
 
 
För att vinna, lämna en kort kommentar där du berättar om din relation till kuddar och vad du skulle vilja läsa mer av här på bloggen. Jag lottar ut ett första pris med två kuddfodral och ett tröstpris med ett kuddfodral och drar två vinnare nästa helg. Lycka till!
 
 
Nu ut och fånga fredagen. Först ska jag feja här hemma och sätta upp stjärnorna i fönstren, sedan yoga och blomsterjakt. Jag vill hitta en rosa snittamaryllis och helst en bunt hyacinter inför adventshelgen. Jag njuter verkligen av den här tiden. Magiskt med alla ljus och dofter.
 
Och om du bor i Bromma-
kom på sötaste lilla julmarknaden i stada, Ålstens Julmarknad, nu på söndag första advent. Där kommer Melvins klass sälja finaste stearinljusen, grillad korv och dessutom kan du snurra fram vinster på delikatesshjulet!
 
 
 
 
 Kram vännen.
 
 
 
 
 
 
 
 6 kommentarer:

 1. Jättefina kuddar! Jag vill gärna vara med och tävla. Har en stor kärlek till kuddar i alla dess former. Vill gärna se mer göra-själv-tips på bloggen. Just nu gärna julpyssel och jultips! Glad advent!

  SvaraRadera
 2. Kuddar är så mycket mer än att vila mot. Konst, prydnad och utfyllnad i soffan, sängen eller fåtöljen.
  Julpyssel och tips på små enkla saker som går snabbt att göra.

  SvaraRadera
 3. Jag ska snart flytta och ett par nya glada kuddar skulle sitta fint. Mer julpyssel åt folket!

  SvaraRadera
 4. Så fina kuddar! Hoppas de hittar ett nytt hem lika fint som ditt!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 5. Jag äääälskar kuddar. Utan kuddar blir det kalt o trist. Jag har några enfärgade och sen blandar jag alltid med olika färger och mönster under de olika årstiderna. Förutom kuddar älskar jag tips på hur man enkelt kan fixa det snyggare hemma, med tavlor, färger, tapeter, stolar...osv... : )

  SvaraRadera