interior * photography * food * inspiration * everyday life

tisdag 9 december 2014

ett plättlätt pysseltips

 


Hej min vän,
 
tittar in litet snabbt med mitt snabbaste julpysseltips:
en fint dressad tändsticksask, här i mina favoritfärger guld och smutsrosa.
Men du kan också ta ett foto man gillar och printa ut i storlek som passar asken du valt och limma fast, kanske en eller annan paljett kan vara fin på eller så kan man testa att limma glitter på hela ovandelen. Det tror jag blir mitt nästa askprojekt. Men då måste du nog lacka ovanpå glittret.  
 

 
 
Vet ni, det här gjorde min mamma när jag var liten. Och så har jag tagit över detta, det trodde jag väl aldrig, men eftersom enkla pysseltips är min grej så passar det ju bra. Det här är ju verkligen värdens lättaste och tändsticksaskar är ju ganska fula och vem skulle inte bli glad över en liten ask med en bild av ett älskat barn på? Eller katt.
 

 
Ser du lampan som hänger ovanför skåpen i spegelbilden? Det är sovrumslamporna som fick flytta på sig när de nya sängarna kom. Passade bra på väggen mellan kök och matsal.
 
Nu mot det stora varuhuset söder om stan. Mannen är hemma, hallelulja, och vi ska passa på att titta in på Zetas också för en lunch, fina blommor och njuta av julstämningen där.
 
Det verkar vara svårt att kommentera, som vanligt. Tråkigt nu när jag hade en kuddtävling och allt. Det är inställt så att man kan kommentera anonymt, men jag har förstått att det även funkar att kommentera via att klicka i namn när man väljer hur man vill kommentera. Men jag ska lägga ut min mailadress så man kan nå mig den vägen istället och jag väntar litet med att dra vinnaren. Håll ut!
 
 
Kram
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar